Jelen Társasházi projekt a XIII. kerületben a Kucsma utca 11. szám alatt került megvalósításra. A Kucsma utca - amely a Béke útról nyílik- a kerület dinamikusan fejlődő, egyik legfrekventáltabb csendes, zöldövezeti részén található.

A 32 társasházi lakást magába foglaló projektet 2017. szeptemberében átadtuk.

A Társasház alacsony energia felhasználású,korszerű épület ami köszönhető   a 3 rétegű nyílászáróinak, a kialakított hőszigeteléseknek és az épület tetején elhelyezett napkollektoroknak köszönhetően. Így a tulajdonosok  pénzt és energiát spórolhatnak meg.

Az épület két szárnyból áll. A- B épület, ahol  a -1 szinten teremgarázsok, illetve tárolók találhatóak. Az utcafronti részen zártsorban, földszint + 4 szint +padlástér, az udvari fronton földszint+3 szint került megépítésre. A földszinti lakásokhoz terasz és nagyméretű kertkapcsolat is tartozik. Az emeleti lakások mindegyike rendelkezik erkéllyel. A lakások 2,3, illetve 4 szobásak. A 3-4 szobás lakások mindegyikéhez lehetőség van CSOK igénybevételére.
 
Vevőink részére teljes körű, díjmentes hitelügyintézést biztosítottunk. (CSOK igényléssel együtt).

A környék infrastruktúrája kiváló, pár száz méteren belül találhatók óvodák, iskolák, bevásárlási és sportolási lehetőségek, mint például az Oxigén wellness vagy a méltán híres Vanilin cukrászda.

A tömegközlekedés kiváló, a telektől pár percre van a 12 és 14-es villamos megállója, valamint a 29,30,30A,226,230-as buszok megállói.
Válasszon lakásaink közül, ahol kertvárosi hangulatú otthont teremthet magának és családjának, közel a belvároshoz.