Cégcsoportunk 2003 óta foglalkozik társasházi projektek szervezésével és lebonyolításával, mely a fejlesztéstől, engedélyeztetéstől kezdve az értékesítésig és a kivitelezésig minden munkafolyamatot magába foglal.

Korábban 11 Társasházi projektet valósítottunk meg az alábbi helyeken:

XI. kerületben: Galambóc u. 18., Galambóc u. 20., Galambóc u.34. Galambóc u. 36., Nándorfejérvári út. 3. Kalotaszeg u.11. Zámori u.
III. kerületben: Kunigunda út 38., Kunigunda út 40., Körtvélyes u. 13.
IV. kerületben: Erkel Gyula u. 29.


A válság időszaka alatt tevékenységünket szüneteltettük, azonban a 2015 elejétől fellendülő ingatlanpiac ismét lehetővé teszi lakás projektek megvalósítását.

Cégcsoportunk legfiatalabb társaságait, a Kucsma 11 Kft-t és a Grand Property Project Kft-t az elmúlt néhány évben alapítottuk azzal a céllal, hogy a XIII. kerület zöldövezeti részén valósítsanak meg társasházi lakás projekteket.

Legutóbb átadott projektek:

  • A Kucsma u. 11. szám alatti 32 lakásos társasház
  • A Kucsma u. 13-15. szám alatti 33 lakásos társasház
  • A Kucsma u. 10. szám alatti 22 lakásos társasház

Aktuális beruházásaink:

  • Elindult a Kucsma u. 14. szám alatt megvalósuló 22 lakás + 1 iroda ingatlanegységet magában foglaló projektünk, melynek várható átadása 2020. tél.
  • A Kucsma u. 12. szám alatt hamarosan induló 22 lakásos projektünk várható átadása 2020. év eleje.

A környéken további telkek megvásárlására irányuló tárgyalásokat is folytatunk hasonló társasházi lakás projektek megvalósítása érdekében.

Mindehhez a több, mint 15 éves ingatlanfejlesztői működés során szerzett szakmai tapasztalatunk, a kiváló ingatlanpiaci felkészültséggel rendelkező, folytonos újításra törekvő műszaki, pénzügyi és ingatlan szakértőkből álló csapatunk nyújt biztos, megbízható hátteret. 

Cégcsoportunk legfontosabb küldetése a vásárlói igényeket maximálisan kielégítő, nemcsak kiváló minőségű, de egyben szerethető társasházak, élhető otthonok megalkotása. A végeredmény pedig minden esetben ezt az egyszerre professzionális és emberközeli szemléletet tükrözi.


Reméljük, Önt is elégedett lakás tulajdonosaink között üdvözölhetjük!