Ez a 22 lakásos Társasházi projektünk a XIII. kerületben a Kucsma u. 12. szám alatti ingatlanon kerül megvalósításra. 

A Projekt kezdése: 2018.október

A Projekt várható befejezése: 2020. tavasz

Az épülő társasház pince, földszint+ 4 szintes lesz, melyben összesen 22 lakás, 22 teremgarázs beálló és 22 tároló kerül kialakításra. A Társasházban a pinceszinten található parkolóktól a 4. emeletig működő személyfelvonó kerül beépítésre. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat fog tartozni, az emeleteken elhelyezkedő lakások mindegyikéhez erkély, illetve a legfelsőbb szinten tetőterasz tartozik.  

A társasházban 53 m2-től 110 m2-ig kínálunk eladásra kertvárosi hangulatú, élhető, modern, lakásokat a belvároshoz közel, a 2 szobás lakástól az 5 szobás családi otthonig minden igényt kiszolgálva.

Eddigi beruházásainkhoz hasonló igényességgel, gondos tervezéssel, a funkcionalitás előtérbe helyezésével, magas szintű kivitelezési hagyományainkat folytatva kínálunk otthonteremtési lehetőséget.  

Helyszín, környezet és infrastruktúra leírása: 

A XIII. kerület, azon belül is Angyalföld a pesti oldal egyik legnépszerűbb, legdinamikusabban fejlődő kerülete mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők körében. A környék az elmúlt években szinte teljesen megújult, azonban a számtalan új építésű projekt nem változtatta meg a városrész eredeti, kertvárosi jellegét, sőt csak tovább emelte színvonalát. 

A Kucsma utca kertvárosi hangulata és jó elhelyezkedése ideális a nyugodt, zavartalan, kiegyensúlyozott élethez. 

A közlekedés is kiváló, a városközpont gyorsan elérhető akár autóval, akár tömegközlekedéssel, így a városi pezsgésről és a nyugodt otthonról sem kell lemondani a Kucsma u. 12. sz. alatt megépülő társasházba beköltöző leendő lakóknak. Az épülő társasháztól pár percre van a 12 és 14-es villamos megállója, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói.  A környék infrastruktúrája kiemelkedő, pár száz méteren belül találhatóak óvodák, iskolák, játszóterek, bevásárlási és sportolási lehetőségek, mint például az Oxigén wellness vagy a méltán híres Vanilin cukrászda.   

Hitel, CSOK: 

Lakásaink alkalmasak CSOK igénybe vételére. Vevőink részére teljes körű, díjmentes hitelügyintézést biztosítunk. (CSOK igényléssel együtt).